Původ
Dovozce:
Země původu:
Vinařská oblast:
Vlastnosti
Bublinotyp:
Alkohol:
Odrůda:
Výrobce:
Cukernatost:
Ročník:
Délka archivace:
Objem:
Zatřídění:
Alergeny:
Suché šumivé víno, vyrobené metodou charmat, díky které má letní, svěží nádech. Pochází se srdce Trevisa, kde vznikají ta nejlepší Prosecca. V pěně je jemné a perzistentní, elegantní na pohled. Má úžasně jemnou vůni, která přechází do silnějších, aromatických tónů ovoce se zakončením bílých květů. Chuťové pohárky potěší svěžest a ovoce obsahující prvky jablečného salátu. Doporučujeme podávat při teplotě 6-8 °C. Toto Prosecco je skvělým aperitivem, hodícím se pro každou příležitost.
Fattoria Conca d'Oro
Fattoria Conca d'Oro je historické italské vinařství v provincii Treviso, které se pyšní rodinnou tradicí a ekologickým přístupem k výrobě vína. Vinařství se zaměřuje na výrobu těch nejlepších italských prosecc a pěstování tradičních odrůd hroznů, jako je Sangiovese. Klade důraz na autentický výraz terroir, což zahrnuje pečlivou péči o vinice a využívání přírodních postupů. Výroba vína zde kombinuje tradiční metody s moderními technikami, což vede k produkci výjimečných vín, která odrážejí bohatou vinařskou historii a unikátní podmínky regionu.
Více o výrobci