Původ
Dovozce:
Země původu:
Vinařská oblast:
Vlastnosti
Bublinotyp:
Alkohol:
Odrůda:
Výrobce:
Cukernatost:
Ročník:
Délka archivace:
Objem:
Zatřídění:
Alergeny:
V tomto úžasném proseccu se skrývá kouzlo zářijových nocí za úplňku, kdy hrozny v ikonických vinicích Collalbrigo a Costa dosahují dokonalé zralosti a získávají platinový lesk. Prémiová oblast Conegliano a vinice strmých svahů mu darovaly nezaměnitelný charakter a kvalitu. Díky metodě charmat má jemné, dlouhé a elegantní perlení. Ve vůni ucítíte aroma zlatého jablka, hrušky, akátového květu a jasmínu. S prvním douškem se Vaše smysly obohatí minerální harmonií, jejíž dlouhá dochuť a vyvážená kyselinka Vás dostanou do extáze. Toto prosecco je ideálním aperitivem, také se skvěle snoubí s předkrmy, mořskými plody, bílým masem a těstovinami. Doporučujeme podávat při teplotě 6-8 °C.
Fattoria Conca d'Oro
Fattoria Conca d'Oro je historické italské vinařství v provincii Treviso, které se pyšní rodinnou tradicí a ekologickým přístupem k výrobě vína. Vinařství se zaměřuje na výrobu těch nejlepších italských prosecc a pěstování tradičních odrůd hroznů, jako je Sangiovese. Klade důraz na autentický výraz terroir, což zahrnuje pečlivou péči o vinice a využívání přírodních postupů. Výroba vína zde kombinuje tradiční metody s moderními technikami, což vede k produkci výjimečných vín, která odrážejí bohatou vinařskou historii a unikátní podmínky regionu.
Více o výrobci